Бъдещето

на класификацията на информация е тук:

Категоризирайте, класифицирайте и защитавайте данните си, постигайте оперативни постижения и иновации

Нашите решения за класифициране на данни ще Ви помогнат да категоризирате, класифицирате и защитавате данните си. Разширената класификация на информация подсигурява категоризирането с класификацията, за да се осигури мощна защита на данните и ефективност в управлението. Позволява на организациите да управляват и контролират по-добре данните си, да рационализират оперативните резултати и да подобряват възвръщаемостта на инвестициите в технологиите.


Категоризация на
Данни

Големи масиви от информация, ръководство и управление на данни - това са ежедневните предизвикателства за всички организации днес. Категоризирането на данни с Boldon James Classifier ви помага да идентифицирате контекста, както и съдържанието на данните и разширява класификацията извън областта на сигурността, за да Ви предостави цялостен поглед върху информацията.

Security
Маркировки

Чувствителните данни е важно да се идентифицират, за да се гарантира, че правилните хора имат достъп до правилната информация. Чувствителността обаче е само едно измерение от класификацията на данни. За да получите пълния потенциал от класификацията на данните и тяхната стойност, трябва да комбинирате категоризацията с класифициране на защитата. Boldon James има уникални инструменти, които да Ви помогнат в това начинание.

Вземете най-доброто решение за класифициране на данни
и подсигурете Вашия бизнес


С класификацията на данните от Boldon James, може да сте спокойни, че сте подготвени за всичко, което бъдещето Ви готви. Независимо дали става дума за големи масиви от данни, нови структури от информация, нови регулации или въвеждане на нови технологии за сигурност, нашите разширени решения за категоризация и класификация на данни се адаптират, за да Ви осигурят сигурност, съответствие и контрол.

Класифициране

на офис документи:

Класифициране навсякъде в офиса

Boldon James Classifier включва всички необходими потребителски инструменти за класифициране на документите при тяхното създаване. Притежава лесен, интуитивен интерфейс. С помощта на Microsoft Office Suite, включително за Office 365, класификаторът се интегрира безпроблемно с ежедневните работни практики, предпазвайки от случайна или злонамерена загуба на данни от точката на създаване на документите.


Лесен за използване потребителски интерфейс.

Напълно адаптивни схеми за класификация и съобщения за вашата организация.

Асистирана и автоматизирана класификация въз основа на потребителски атрибути и откриване на съдържание.

Подобрява точността и ефективността на решения на трети страни като DLP, откриване и архивиране.

Защитете

интелектуалната собственост:

Класифициране на CAD документи

Защитете интелектуална собственост съхранявана в CAD чертежите и документите за дизайн

Класификацията на CAD чертежи и дизайни защитава ценната интелектуална собственост (Intellectual Property) на организацията във всеки един неин етап. CAD Класификаторът носи предимствата на класификацията на данни в ключови проектни документи и CAD приложения. Можете да приложите съответни визуални и метаданни етикети в CAD документите на Autodesk и DraftSight и да получите незабавни указания за обработката и контрола на документите. Във връзка с email класификаторът, CAD Класификаторът може също да гарантира, че такива документи се изпращат само до съответните отдели или външни организации.


Лесен за използване потребителски интерфейс.

Напълно адаптивни схеми за класификация и съобщения за вашата организация.

Асистирана и автоматизирана класификация въз основа на потребителски атрибути и откриване на съдържание.

Подобрява точността и ефективността на решения на трети страни като DLP, откриване и архивиране.

Поддържа Ви сигурни,

съвместими и под контрол

Категоризирайте, класифицирайте и защитавайте данните си, постигайте оперативни постижения и иновации

Boldon James е специалист по класификация на данните и сигурността на съобщенията, предоставящ безотказно работещи, световно признати иновации, отлични услуги и технологични решения.


Classifier Foundation Suite

Всичко, което Ви е нужно, за да започнете

Основният пакет съдържа всичко, от което се нуждаете, за да започнете с класификацията във Вашата организация, включително класификатор за имейл, офис и файлове.

Системният ви администратор ще бъде упълномощен с всичко, което е необходимо, за да определи политики и правила за класифициране, както и класифициране на данни в покой.

Защо да изберем

Boldon James

С ненадминатото обслужване на клиентите и най-добрите решения за защита на данните и управление, ние помагаме на много от най-успешните организации в света да контролират своите бизнес данни. Всеки ден нашите клиенти се радват на по-ефективни, сигурни и опростени операции - защитавайки важната за бизнеса информация и намалявайки риска.
Интеграция с мощни екосистеми за сигурност и управление на данните.Защита на критичните бизнес данни, подобрява контрола на данните и намалява риска.Предлага подобрени и опростени бизнес резултати.Сигурен партньор, който непрекъснато води до успех.

Заяви демо

Изпробвайте продукта като заявите демо версия